dijous, de gener 17, 2008

El vicepresident comarcal


He passat casualment per davant de l’edifici del Consell Comarcal quan just han arribat uns individus amb un cotxe, i en mig de flaixos, han entrat a dins junt amb una colla nombrosa de polítics locals que els esperaven. No sé de què tractava la reunió perquè encara no he vist cap noticiari local. He tafanejat una mica per veure si en veia algun del nostre municipi, però no he sabut veure’n cap. El que sí he vist és a en Pep Colomé, regidor de l’Ajuntament de Vilafranca i vicepresident del Consell Comarcal, que feia temps que no el veia. Els veig sovint a la televisió local, però en viu l’última vegada que el vaig veure va ser a Barcelona a la llibreria de la Facultat d’Econòmiques on ell i un altre anaven bavejant al costat de l’exministre Ernest Lluc.
Fa molts anys, quan en Pep era un jove estudiant, i encara anava a l’institut, va anar al terme de Subirats a ajudar a veremar una colla de famílies del municipi. Crec que de totes les colles de veremadors del Penedès ell era el que menys raïmava, i si li donaves conversa no en collia ni un, ha ha ha. I us prometo que no és conya.
Un altre gran treballador al món de la política, ha ha ha, i als sociates com cal, que aquests arrepleguen a tots els vividors. Potser també a anat a les classes que imparteix en Josep Maria Sala, el secretari de Formació del PSC i condemnat per tenir la mà massa llarga? Ha ha ha. Vés a saber!