divendres, de maig 09, 2008

Eleccions a Esquerra


En menys d’un mes els militants d’Esquerra han de començar a triar qui ha de dirigir el partit.
Jo tinc seriosos dubtes. No sé pas si els militants de Subirats saben qui es presenta. Pregunteu-los quins són els tàndems que es presenten, que els posareu en un bon compromís. Però bé, ja ho sap l’alcalde, que és qui ho decideix tot, per tant, cap problema.
És difícil saber de quin candidat és partidari l’alcalde. En canvi és molt fàcil encertar que els descartats seran els del Reagrupament. Per tant, sigui quina sigui l’opció elegida, votarà cadires i més cadires. Perquè no ens enganyem, a Esquerra només hi ha dues opcions: la candidatura patriòtica renovadora d’en Joan Carretero i la Rut Carandell i les altres tres candidatures dels cadiraires on les úniques diferències són personals. Per tant, vol dir que votar Puigcercós, Benach o Renyer * és regalar el partit als sociates colonitzadors.
De totes maneres crec que l’alcalde (i la resta del grup de propina) es decantarà per en Puigcercòs. Les bones relacions amb la direcció, la trobada de càrrecs al castell de Subirats, la signatura del manifest contra els crítics que va firmar aquesta tardor i la presència de l’Anna Simó, per inaugurar el local, són símptomes evidents de cap on es decantarà la balança.
.
* Tot i que últimament s’han allunyat de les postures oficials.