dijous, de març 26, 2009

Els pagesos es planten davant Montilla

Unió de Pagesos assegura que el tripartit s’ha de deixat perdre 142, 5 milions d’euros disponibles per a agricultura aquests dos primers anys de legislatura


Els pagesos han rebut avui el president Montilla a la planta de compostatge de Botarell (Baix Camp) amb una tractorada. Segons
Unió de Pagesos aquest només serà el primer acte de protesta contra la política agrícola del govern tripartit. Els pagesos afirmen que avui s’ha obert la “veda” i a partir d’ara seguiran el president de la Generalitat allà on vagi. Unió de Pagesos considera que durant els dos darrers anys de govern tripartit la gestió econòmica de les polítiques agràries i rurals dels Departament d’Agricultura i d’Economia
ha estat “negligent”. El sindicat creu que si les coses s’haguessin fet bé ara es podrien disposar de recursos pressupostaris necessaris per fer front a la crisi, ja que “l’any 2007 el Govern va deixar perdre l’11%, és a dir, 87,5 milions d’euros dels crèdits definitius del pressupost del Departament d’Agricultura”. Una situació que es va repetir el 2008. “Per manca de cofinançament de la Generalitat de Catalunya”, segons els pagesos “el conjunt de suport públic (europeu, estatal i català) previst al Programa de Desenvolupament Rural (PDR) del període 2007-2013 no utilitzat es va situar al voltant dels 55 milions d’euros”. En total 142,5 milions d’euros no invertits en dos anys, diners que els pagesos creuen que podrien haver estat clau per fer minvar els efectes de la recessió en el sector agrícola – ja fa vuit trimestres seguits que el PIB agrari és negatiu- i evitar la davallada de l’ocupació agrària (-12% en 2007 i -10% en 2008).
*Notícia manllevada de "El singular digital"
.
Petit comentari de la meva collita:
Uisssss sí quina por! Ha ha ha. Els d'Unió de Pagesos revoltats, ha ha ha. Aquesta colla de llepa culs de la secta sociata a qui volen enredar? Ens prenen per rucs o què? A qui volen fer creure que ara mossegaran la mà que els hi dóna menjar (subvencions i càrrecs) ? Au vinga!
Unió de Pagesos és un sindicat groc al servei d'Espanya i dels espanyols per a la colonització del territori del "nordeste de la península". Aquests només sentir el nom de la seva secta PSOE/PSC/GAL ja els hi cau la bava. A cagar sociates disfressats de pagesos!
.
Comentaris a la notícia d'altra gent:
.
1) Maria
Unió de Pagesos, o unió de Filesos del PSC-LADRONES??? quan desapareixeran els sindicats grogs del PSC-FILESA? Cavall, som pagesos, no filesos i socialistes com tu, montillista i caradura.
.
2)Un pagesa emprenyada amb la merda del sindicat
Us ha costat prou, recordeu els pollastres que l'hi organitzàveu dia sí dia també a en Pujol, i ara heu d'esperar a que la cosa estigui pràcticament a la merda. Ja està bé!, l’ús polític de l'Unió de pagesos (sidicat de rofats al PSOE-PSC (Puigpelats i cia.)), a alguns del ram els hi hauria de caure la cara de vergonya (si es que en tenen). Em sembla que el desgavell és tant gran que ja heu fet tard, en fi, si mai CiU torna al govern us tornarem a veure a les carreteres, llençant femta a les portes de les oficines de la Generalitat i/o ensulfatant als funcionaris, etc.. Amb aquestes polítiques heu perdut tota credibilitat. A!, i no sé a quin president voleu seguir, pallussos; si aquest energumen no surt mai de Palau, onhi flota extasiat de la seva increïble proesa, com un home d'aquest nivell ha pogut arribar a ser president de Catalunya, proesa que des del sindicat vertical aquest de l'UdeP déu ni do el que l'heu ajudat.