divendres, de març 13, 2009

Unió de pagesos el braç armat dels socialistes.


Aquets només fan tractorades quan no governen els seus.
No descubriré pas la sopa d’all a l’afirmar que la pagesia està passant un dels moments més delicats d’aquests últims anys. No és que ara amb la crisi, no! La crisi de la pagesia ja porta molts anys, de fet els quinze últims no han anat pas gaire bé, però adès passa de taca d’oli. Però algú sent a parlar de tractorades? Hahaha no! Que dius ara manen els seus i han de fer bondat, han de callar i fotre's la llengua al cul. Al govern de Convergència el van amargar amb protestes cada cap de setmana i llavors gaudien de bon temps i ara que es foten de gana callen com a putes. Em foten fàstic aquests botiflers.
-------------------------------
Notícia recollida a l’E-notícies.
Unió de Pagesos ha denunciat "la inoperància d’Interior que es tradueix en una total desprotecció de les explotacions agràries del Camp de Tarragona". En un comunicat, el sindicat agrari ha indicat que "sempre ha mostrat una total disposició per col·laborar amb els agents de seguretat, però a la pràctica la seva inoperància davant dels reiterats robatoris al camp fa que des del sector agrari tingui la percepció que aquesta inseguretat que viu no és suficientment valorada per les autoritats i tot fa pensar que no existeix cap estratègia d’actuació davant d’aquestes situacions".
El meu comentari: A callar eh! Com a gossos heu d’obeir l’amo sociata i els seus acòlits.
-------------------------------
Unio de pageos i sociates comparteixen junta a Covides, Perill!


Últimament corre el rumor que Covides està al llindar del timbot, l’altre dia m’ho comentava un pagès de pes. I no m’estranya pas gens, i després del pas de l'ex alcade de Subirats i ex diputat a Madrid per Convergència , que per més inri és roquista (sector espanyolista, per això els d’Unió de pagesos si entenen bé) especialista en gestionar amb més ombres que llums (tal com va passar a Subirats) ja va deixar tocada la cooperativa i ara els sociates l’han de retornar, ha ha ha. Ai pobre soci! L’alcalde d’Avinyonet, el nou president, deixa l’alcaldia, ara que l’especulació (Avinyonet ha incrementat brutalment les contruccions en aquest període) ja no és el que era i amb la galopant crisi vol centrar-se en Covides, sens dubte deu donar més, no falla!