dijous, de juny 11, 2009

Editorial full Recull maig 2009


Fa poc va sortir a la llum pública una enquesta feta aquí a Catalunya on es preguntava sobre el govern tripartit. Més de la meitat de la gent consultada no tenia ni idea del que era el tripartit. Potser si les preguntes haguessin anat sobre la vida de certs famosos igual n’haurien pogut donar
raó. D’aquesta ignorància col·lectiva viuen els qui regeixen el destí de Catalunya. Els sociates sempre s’han caracteritzat per viure de la ignorància de la gent, perquè és evident que qui té una mica d’informació no vota per president de Catalunya un analfabet que odia el país que presideix.

Aquests són els mateixos sociates que van espantar a la gent amb “Si tu no hi vas ells vénen!” “Que ve la dreta!”, “Que ve el llop!”, la dreta cavernícola que se’ns havia de cruspir si arribava al poder, i ara resulta que s’han fet socis i amics per arribar al poder allà on faci falta. Ara és al País Basc i a Navarra on s’ajuden mútuament, i si convé serà a Catalunya o a l’ajuntament que calgui. Quantes vegades des d’aquest editorial havíem avisat que dreta i esquerra només és un parany per dividir-nos! Doncs aquí, una vegada més es fa bo el nostre lema: “veracitat i rigor informatiu” ja que una altra vegada ens tornen a donar la raó.

L’opció de la direcció d’Esquerra per la poltrona va donant els seus fruits. Dia a dia perden militants: uns marxen cansats de ser les minyones dels sociates; altres els foragiten simplement per dir el que pensen lliurement. És com una bóta que vessa, un degoteig de militant a militant, que s’escola fins a les escorrialles. Finalment només quedaran les mares i el tartrà, que estan ben agafats a la fusta, igual que els militants que tenen càrrec, que si calgués s’aferrarien a una barra de ferro roent abans de deixar-lo.