dijous, de setembre 03, 2009

Tres coses


1-
L’ajuntament paga moltes hores extres als seus empleats. Així ho veig a la seva web. Les hores extres, com quasi bé tot, estan regulades per una llei de treball per protegir el treballador dels abusos dels seus empleadors. Llei que dins la meva humil opinió diria que l’Ajuntament incompleix, per tant; s’incorre amb una il·legalitat. Clar que qui ho ha de vetllar ho veu correcte, per tant caldrà esbrinar la seva responsabilitat. Com sempre qui ho acaba pagant es el poble.
2-
També m’ha fet molta gràcia que un administratiu li surtin un munt de dies de vacances gràcies al tripijoc que ha fet. Desconec el conveni que té firmat el nostre estimat ajuntament amb els seus empleats, però a les empreses serioses fan que dins el període de les vacances hi entrin quatre caps de setmana d’obligat compliment, però bé com aquí no hi ha amo igual no s’aplica la normativa.
3-
Avui, ha començat el nou servei de transport municipal de viatgers, no voldria fer judicis prematurs, però em temo que serà un fracàs, tal com ja ho va ser en una anterior ocasió. Aquest servei que només faran servir comptades persones ens sortirà a preu d’or a tots els veïns perquè només es pot mantenir a base d’abocar-hi diners per part de les administracions. Crec que caldria invertir en polítiques més realistes i no pas impossibles com aquesta.