divendres, d’octubre 23, 2009

La xusma sociata

Avui he vist una d’aquestes ximpleries que aquest govern sociata ens té tan acostumats. Mentre m’esperava per posar saldo al mòbil la dependenta atenia una noia que volia registrar-se, sort que anava acompanyada de la seva mare perquè del contrari no es registra ja que li han dit que si no tenia divuit anys ha d'anar en nom d’un adult. Aleshores la mare ha registrat el mòbil com si fos seu i ha firmat a un aparell i tot solucionat.
Doncs bé, aquesta mateixa noia si vol avortar no li caldrà cap autorització dels pares, tindrà prou capacitat per prendre una decisió ella sola, però no ha pogut registrar el seu nom al mòbil per ser menor. Com s’explica això?
Espanya va per mal camí. Els sociates és la perversió personificada, jo encara no en conec cap d’honrat, el que no és lladre, està a favor de fer trampes per poder governar, o aplaudeix la il·legalització del l'esquerra basca o és còmplice, o com a mínim aplaudeix, l'haver enterrar gent en calç viva. Aquest punt de decadència moral del país augura el trencament d’Espanya en bocins i , això últim, m’agrada.