dijous, de febrer 18, 2010

Manifestació de pagesos

Unió de Pagesos ha convocat una manifestació de la pagesia catalana a Barcelona el proper 20 de febrer al matí per reclamar mesures urgents al Govern català, central i la Unió Europea per fer front a una de les majors crisis del sector agrari. Bla, bla, bla...
Que m'esperin, hahaha que ja vindré!
A la merda el caçasubvencions! El mal de la pagesia són les subvencions que reben. Aquests no tenen collons de competir amb els pagesos dels països tercermundistes que no reben cap subvenció. En sense subvencions són morts per la seva mala gestió i ganduleria. Que ens ho diguin als socis de Covides!
I espero que en la manifestació es respectin els drets de la ciutadania i en cas que no sigui així espero la pronta intervenció dels mossos amb la mateixa contudència de quan van dispersar els estudiants tancats a la universitat. Al cap i a la fi si els hostien hauràn hostiat a sociates.
Ja ho he dit, però hi torno: A la merda la seva manifestació podrida, aneu a llepar el cul al Montilla colla de dropos! Menys manifestacions i liquideu les collites als socis de Covides dignament.