divendres, d’abril 16, 2010

Viure de la collita entrada a Covides.

He fet uns "pressupostos", com els que tan agraden fer a la junta de Covides.
Sabeu quants quilos de raïm cal entrar als cellers de la cooperativa per poder cobrar (que no vol dir guanyar)al mes 1000 euros i així poder arribar a ser un pobre mileurista? Doncs almenys 60000 quilos de raïm de màxima sanitat i d'una graduació igual o superior a 10 graus.
Ja ho veieu! Quasi res! per poder cobrar aquesta misèria mileurista quin fart de pencar i quants mals de cap. I compte! que aquests diners no són un sou a canvi d'un treball. Aquests diners són el fruit d'una inversió que ha fet el pagès. Per tant culls 60000 quilos que no "és moco de pavo" i quan has descomptat les despeses no et queda res. Res de res! Per tant per viure del que et dóna Covides has de collir el doble d'aquesta quantitat o millor el triple per anar tirant i malament arrai! Sense cap mena de dubte una vergonya. I que després no et surtin amb una nova "aportació".
Una cooperativa de més de 40 anys de solera i liquida preus de pena i fàstic, preus de gana pels seus associats. Clar que en tot el col·lectiu trobariem morts de gana, que no saben on caure morts, que la seva única entrada econòmica són les pagues de Covides i, ai pobres!, defensen sectariament la gestió de la junta.
Cal felicitar als sociates i als d'Unió de Pagesos, tot és la mateixa escudella, que són a la junta perquè unes liquidacions més miserables ja pràcticament no les poden fer i, per tant, proposar-los com a models empresarials a NO IMITAR.