dimarts, de gener 07, 2020

Comença el 2020

Desitjo que en aquest nou any tot vagi una mica millor. Per la meva part faré tot el que bonament pugui per aconseguir-ho sense cap mena de dubte. 

A final de mes segurament tindrem la nova reunió de Covides on, com cada any, es fa balanç de la situació econòmica amb la presencia del censor jurat de comptes. Com sempre aprovarem sense entendre ni fava del que ens estan explicant. Clar quan veus que tots els de la junta tomben el cap cap a la dreta igual que Jesucrist el tombava amb el bon lladre; doncs res quan veus aquest quadre, quasi bé, no et queda més remei que votar a favor. Bé parlar dels comptes i barrejar-hi un lladre (Sant Dimas) sé que no queda gaire bé, però ben mirat aquest lladre va ser el primer d'anar al cel tal com li va prometre Jesucrist des de la creu. Com al cel anirem tots els soferts i pacients socis que any rere any tenim que conformar-nos amb les míseres liquidacions de Covides. 

També serà bo sentir les explicacions sobre la venda del celler de St. Cugat que ara sembla que estigui amb els freds d'aquests dies mig congelat. Si  no es materialitzes la venda tots aquells cracs tindran un disgust de mort. Però bé si fallen els russos ho podria comprar jo, en podria pagar un preu simbòlic i com deia el senyor President que un soci l'instava a regalar-ho si no hi havia comprador jo n'ofereixo 10 euros, he he he. Tot perquè els socis puguin deslligar-se de despeses i lligar els gossos amb llonganisses amb el negoci de la seva vida.   

1 comentari:

Anònim ha dit...

Podrien fer un rifa, vendre números i al que li toqui es queda el celler, jajaja