dimecres, de febrer 12, 2020

Covid-19

El Corona virus que ara anomenen Covid-19  podria semblar que aquest nom sigui conseqüència de que Corona "Co", virus "vi" la "d" de que va ser descobert al desembre i "19" de l'any 2019 i tot plegat fa: Covid-19, però ... jo diria que el nom ve de "Covides" ja que a dins la cooperativa hi ha un veritable virus destructor que si no si posa remei acabarà amb tot el projecte. Al 2019 per culpa d'aquest virus ja vam estar a punt de ser amputats d'un celler i espera ... Per tant Covid-19  i que al 2020 no ens ataqui una soca encara més violenta i acaben tancant ... qui sap? Al temps!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Quin mal gust Ricard!!!.Veig que comentari a comentari et vas superant. De tant desafortunat i desagradable passes a tenir cada cop menys credibilitat.Pero tu segueix si et serveix de terapia lo de despotricar de casa teva i, no ho oblidis de molta mes gent, que si que se l'estimen. Apa, salut i tu a la teva.

Ricard ha dit...

Aquest comentari anònim és un típic comentari d'absoluta manca d'aquest sentit tant i tant subtil que anomenem "sentit de l'humor". Que no és altra cosa que un mirada distesa de la realitat quotidiana massa sovint rígida i encotillada.
Doncs res; queda clar que qui està mancat de sentit d'humor, en el fons, està mancat de lucidesa i d'humilitat perquè és creu més important. La meva humil recomanació és que t'agafis les coses amb una mica més de lleugeresa i intenta de fer humor de tu mateix que és el millor ;)
Salutacions!
Et donaria la mà, però tinc por de contaminar-me.