dimecres, de setembre 07, 2022

Varies coses

 Aquest bloc va ser el primer en denunciar el disbarat aquest de penalitzar per fer bon vi. Ara hi ha unes noves taules de grau que almenys d'alguna manera els que les ha fetes les pot defensar, perquè abans no es podien defensar de cap manera. Ja que defensar-les demostrava que eres una persona perversa i dolenta, parlant en plata defensar aquell xurro era de ser un FGP. Doncs bé va ser aquest bloc qui primer va denunciar-ho i molta gent amb el tu a tu els hi va dir el nom del porc als de la junta i finalment van rectificar. Una vegada més aquest bloc dóna diners als pagesos. 

-------------------------

Tot hi haver afegit pàgines a la revista, fins doblar, quasi tot va per propaganda, però bé. El president ens parla de l'exs president i vicepresident i cal tenir en compte que són peons sociates al servei d'uns interesos que dubto que siguin els mateixos dels pagesos, de fet han passat  anys i anys a les juntes i ja es veu el resultat. 

------------------------

Ahir vaig veure aquell bon reportatge sobre el grup Abba i la veritat és que em va agradar, fins i tot em vaig emocionar. 


 

Enllaç recomanat