dijous, de març 06, 2008

Votar Esquerra és votar PSOE


Votar Esquerra és regalar el vot al PSOE. El partit que va crear el GAL. El partit que milita J. M. Sala ,comdemnat per lladre, que ara fa de formador al partit, els ensenya a robar? El partit d’en Barrionuevo i Vera condemnats per terrorisme. Els partit dels espanyolistes Bono i Guerra.
La veritat és que Esquerra fa pena i fàstic. Segur que en Macià mai havia pensat que s’arribaria a aquesta dependència cega als espanyols. Van posar el Montilla de president i ara han de tragar una i altra vegada les "capullades" de l’analfabet. Són el viu retrat d’una dona maltractada que el marit dia a dia hostia i ella calla i aguanta, calla i accepta, i a cada hòstia que li foten es resigna. Que si la tercera hora de castellà, que si la pèssima gestió dels serveis, que si aprovar la Mat, la paràlisi del país i tantes misèries que s’han hagut d’empassar i encara defensen l’agressor.
Són tan rucs que ja els han promès que els hi regalaran els vots per investir en Zapatero, sense cap contrapartida a canvi, tot per parar el llop del PP. I no es donen compte que els sociates sota la disfressa de be hi ha el mateix llop i ja sabem que quan el llop es vesteix de be no és per res de bo. Són uns mesquins que només aguanten les hòsties per un grapat d’euros. I qui els voti es comportarà com el familiar o veí de la dona maltractada que calla per que no vol problemes i l’únic que fa és allargar l’agonia i patiment. En definitiva es comportarà com un miserable.