dilluns, de març 23, 2020

Que no mos conten sòries

He llegit aquest artícle que parla de les DO del sud, però ben mirat és pot aplicar a tots els cellers de Catalunya siguin d'on siguin, tinguin el tamany que tinguin, més clàssics o més vanguardistes, és tot ben igual la desgracia s'escampa sobre tots com una boira espesa que els cega i malauradament ningu s'escaparà.

I Covides? Ai. Ja es poden preparar que no serà cosa d'un mes, no, a l'agost encara no farem vida normal i si la fem res serà igual pel fet que la gent tindrà por. Per tant aquest 2020 poques elegries. Els mals temps i les tempestes si estas ben aposentat les esquives, però si estàs en fals, amb deutes que Déu t'ampari! I que no ens surtin que és de mal sort, perquè la sort se l'ha de fer un mateix. Perquè s'ha de ser molt ruc empenyar-te quan no n'hi ha cap necessitat, ningú els manava a ficar-se a comprar un celler que no els calia per res, però ho van fer i sort que encara no es van vendre el de Sant Cugat que ara servirà per pagar els bancs i es probable que no nhi 'hagi prou i caigui també el de Vilafranca. Veurem si tot va aigua avall, tic tac tic tac...

Però no cal patir pasi el que pasi podeu estar ben segur que tots aquells cracs  no cauran del cavall, com sant Pau. A veure que ens explicaran. Com diria una folclorista de les terres de l'Ebre que conec: Que no mos conten sòries. 

I ara apunt d'anar a dinar sona aquesta cançó